OVER MIJ

 OVER MIJ

Een advocatenkantoor in Almere waar je je thuis voelt… Kan dat? Ik denk van wel! Ik ben Annet Streefkerk, ik heb bijna 20 jaar ervaring in de advocatuur en ben mezelf vanaf 2005 gaan specialiseren in personen- en familierecht.

Natuurlijk kan ik hier uitgebreid gaan vertellen aan welke universiteit ik heb gestudeerd, welke specialisaties ik mij eigen heb gemaakt en welk pad ik heb belopen waardoor ik sta waar ik nu sta. Maar het draait allemaal niet om mij, het gaat om jou!

Want als je gaat scheiden, kom je in een van de moeilijkste periodes van je leven terecht. Je gaat vaak door een diep dal. En het laatste wat je nu wilt, is je zorgen maken om het juridische aspect. Je hebt immers al meer dan genoeg aan je hoofd. 

Je zoekt dus een goede en betrouwbare advocaat. Iemand die je met raad en daad bijstaat en uitsluitend oog heeft voor jouw belangen. Die open en eerlijk is, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Geen formeel, afstandelijk advocatenkantoor, maar iemand die je vertrouwt. Die advocaat wil ik graag voor je zijn. 

Advocaat in Almere, gespecialiseerd in echtscheiding gerelateerde zaken. Omdat ik mij volledig richt op echtscheiding gerelateerde zaken, ben ik van A tot Z op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daardoor kan ik een goede inschatting maken van wat haalbaar is en wat niet.

Wat mag je van mij verwachten?

• Uitgebreide kennis van het recht en de meest actuele stand van zaken op het gebied van jurisprudentie;

• Steun gedurende het gehele proces – ook naderhand als je nog met vragen zit of wijzigingen in de toekomst waarbij bijvoorbeeld een eerder afgegeven beschikking moet worden gewijzigd;

• Ik kan je bijstaan als advocaat, mediator of collaborative divorce lawyer.

Natuurlijk ga je niet zomaar met een willekeurige advocaat in zee. Dat begrijp ik heel goed! Bel of mail me daarom gerust voor een kennismakingsgesprek. Dan kijken we of het klikt en vertel ik je meteen wat ik voor je kan betekenen. Contact